Interpretare Vise cu Inot

 

   Cand visezi ca inoti visul are interpretare ca explorezi aspecte legate de mintea si emotiile subconstientului. Visul poate fi un semn ca esti in cautarea unui fel de sprijin emotional. Este imaginea comuna de vis pentru oamenii care trec prin terapie. Cand visezi ca faci inot subacvatic visul are interpretare ca esti complet scufundat in propriile sentimente. Te fortezi pe tine insuti sa te ocupi de emotiile tale subconstiente. Cand visezi ca inoti departe de cineva sau de ceva visul indica faptul ca eviti niste probleme emotionale profunde. Refuzi sa recunosti si sa te confrunti cu sentimentele tale, deoarece ar putea fi prea dureros sau prea recent. In special, in cazul in care inoti ca sa scapi de pericolul de deces, atunci visul are interpretare ca permiti ca frica sa preia controlul actiunilor tale. Ti-e frica de schimbare.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Insarcinata,Gravida : Cand visezi ca esti insarcinata are interpretare ca un aspect al tau sau un aspect din viata ta personala, care este in crestere si in curs de dezvoltare. ... :

          Insecte : Daca visezi insecte, visul semnifica obstacole minore, care trebuie depasite. Exista mici probleme si suparari care trebuie tratate. Simti ca esti sub atac. ...