Interpretare Vise cu Insarcinata,Gravida

 

   Cand visezi ca esti insarcinata are interpretare ca un aspect al tau sau un aspect din viata ta personala, care este in crestere si in curs de dezvoltare. E posibil sa nu fii gata sa vorbesti despre asta sau sa actionezi. A fi insarcinata in visul tau poate reprezenta, de asemenea, nasterea unei noi idei, directii, proiect sau obiectiv. Alternativ, daca incerci sa ramai gravida, atunci visul poate fi o implinire a acestei dorinte. Daca nu incerci sa ramai gravida, dar visezi ca esti, atunci el are interpretare ca teama de noi responsabilitati. Cand visezi ca esti insarcinata si copilul moare in interiorul tau are interpretare ca un proiect in care ai depus o multime de efort se destrama si se deterioreaza incet. Nimic nu merge asa cum ai anticipat. Cand visezi ca cineva este gravida indica faptul ca te confrunti cu o conexiune mai stransa cu aceasta persoana. Daca esti intr-adevar gravida si ai acest vis, atunci el reprezinta nelinistile cu privire la sarcina. Daca te afli in primul trimestru de sarcina, atunci visele tale tind sa fie despre creaturi minuscule, animale pufoase, flori, fructe si apa. In al doilea trimestru, visele reflecta anxietate de a fi o mama buna si preocuparile legate de eventualele complicatii la nastere. Visele de a da nastere unui copil non-uman sunt, de asemenea, frecvente in aceasta perioada a sarcinii. In sfarsit, in al treilea trimestru, visele sunt in mare parte legate de mama ta. Pe masura ce corpul tau se schimba si creste, visele despre balene, elefanti si dinozauri si alte animale mai mari, pot incepe, de asemenea, sa apara in acest stadiu al sarcinii.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Insecte : Daca visezi insecte, visul semnifica obstacole minore, care trebuie depasite. Exista mici probleme si suparari care trebuie tratate. Simti ca esti sub atac. ... :

          Inselaciune,Escrocherie : Cand visezi ca inseli pe cineva are interpretare ca te minti pe tine insuti cand spui ca totul este in regula atunci cand in realitate nu este. Iincerci sa ...