Interpretare Vise cu Inselat,Inselata

 

   Cand visezi ca iti inseli partenerul/partenera, pe sotul/sotia ta, logodnicul/logodnica ta sau alte persoane semnificative sugereaza sentimente de vinovatie si auto-tradare. Este posibil sa iti fi compromis convingerile tale sau integritatea si / sau pierzi energia si timpul pe lucruri inutile. Alternativ, visul de a insela reflecta intensitatea pasiunii sexuale, explorezi zonele sexualitatii tale. In acest scenariu, visul poate servi de fapt ca o reafirmare a angajamentului tau. Mai mult, daca se apropie data nuntii propriu-zise, atunci nu este iesit din comun de a avea vise erotice despre experientele cu alti parteneri decat sotul tau destinat. Cel mai probabil, un astfel de vis reprezinta noutatea , pasiunea ta sexuala. Aceasta poate insemna, de asemenea, nelinistile de schimbarea identitatii tale. Cand visezi ca prietenul/prietena, sotul/sotia, sau alte persoane semnificative te inseala pe tine indica temerile de a fi abandonat. Poti simti o lipsa de atentie in relatie. Pe de alta parte, te-ai putea simti ca nu te ridici la asteptarile celorlalti. Aceasta notiune poate fi cauzata de probleme de incredere sau respect de sine. Visul ar putea indica, de asemenea, faptul ca poate nu esti pe deplin dedicat unei relatii, chiar intr-un mod subconstient. Cand visezi ca un prieten de al tau este inselat indica antipatia ta din subconstient pentru perechea lui. Crezi ca prietenul tau merita sa fie tratat mai bine, merita mai mult.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Instrumente : Daca visezi instrumente muzicale, visul indica perspective de distractie si de placeri. Esti axat pe bucuriile vietii si pe tot ceea ce iti ofera. Visul reprezinta, ... :

          Insula : Cand visezi ca te afli pe o insula, visul semnifica usurinta, relaxare si confort. Visul iti spune ca ai nevoie de o vacanta si sa scapi de stresul din viata ...