Interpretare Vise cu Intuneric

 

   Cand visezi ca intunericul vine peste tine inseamna esec intr-un lucru pe care il incerci. Intunericul este sinonim cu ignoranta, subconstient, rau, moarte, si frica de necunoscut. In cazul in care razele de soarele patrund prin intuneric, atunci vei depasi esecurile tale. Daca te simti in siguranta in intuneric, apoi se are interpretare ca iti place sa nu stii despre anumite lucruri. Asa cum s-ar spune, ignoranta este fericire. A visa ca nu poti gasi pe cineva in intuneric inseamna ca trebuie sa-ti pastrezi calmul sub control. Ai tendinta de a lasa emotiile sa scapa de sub control si sa-ti pierzi cumpatul. Cand visezi ca esti pierdut in intuneric denota sentimente de disperare, depresie, sau nesiguranta. Cand visezi ca bajbai in jurul tau in intuneric indica faptul ca ai informatii insuficiente pentru a lua o decizie clara. Cerceteaza si nu te grabi sa faci alegeri.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Inundatie : Cand visezi ca esti intr-o inundatie reprezinta nevoia ta de a elibera unele dorinte sexuale. Daca inundatia face ravagii, atunci ea reprezinta probleme emotionale ... :

          Invatare : Cand visezi ca inveti ceva, visul semnifica cautarea ta continua in dobandirea de cunostinte. Esti in cautarea unei cunoasteri profunde si a unei intelegeri ...