Interpretare Vise cu Lapte

 

   A vedea lapte in vis are interpretare ca instincte materne si dragoste materna. Aceasta denota, de asemenea, bunatate umana, salubritate si compasiune. Alternativ, visul poate fi o metafora ca cineva este "muls" fie emotional fie financiar. Cand visezi ca bei lapte semnifica fericire in familie si hrana interioara. Se poate presupune, de asemenea, ca ai nevoie sa consolidezi legaturile si relatiile cu ceilalti. In cazul in care laptele este stricat, acru, impur sau are gust rau, atunci se are interpretare ca trebuie sa-ti franezi sprijinul. Poti fi foarte increzator si trebuie sa mai pui la indoiala motivele celorlalti. In cazul in care laptele este cald, atunci el reprezinta confort si calm. Sa scapi lapte pe jos in vis are interpretare ca o pierdere de credinta, de oportunitate si de incredere. Cand visezi ca faci baie in lapte indica faptul ca esti inconjurat de relatii puternice si prietenii solide. Alternativ, visul are interpretare ca ai nevoie de momente de relaxare. Cand visezi ca te ineci cu lapte indica faptul ca cineva te protejeaza prea mult. Te-ai putea simti sufocat intr-o relatie.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Laptop : Cand visezi ca folosesti un laptop, visul reprezinta nevoia ta de a comunica cu ceilalti, in orice imprejurare. Cand visezi ca laptop-ul este pierdut sau ... :

          Laser : Daca visezi un laser. visul tau are interpretare ca claritate si adevar. Esti pe cale de a vedea si intelege lucrurile mult mai clar. Alternativ, se are interpretare ...