Interpretare Vise cu Leu

 

   Daca visezi un leu, visul are interpretare ca forta, curaj, agresivitate si putere. Vei depasi unele dintre dificultatile emotionale. Ca rege al junglei, leul reprezinta de asemenea, demnitate, drepturi de autor, de conducere, mandrie si dominatie. Ai o influenta mare asupra altora. De asemenea, ai nevoie sa exerciti o anumita retinere in propria viata personala si sociala. Alternativ, un leu reprezinta nevoia de control asupra altora. Trebuie sa fii responsabil. Cand visezi ca esti atacat de un leu, visul are interpretare ca o forta poate conduce si la auto-distrugere. Ai nevoie sa depasesti aceste provocari si obstacole. Daca visezi un leu negru, visul reprezinta o forta negativa. Tu sau altcineva, iti folosesti pozitia puterii pentru a face rau. Daca visezi un leu alb, visul evidentiaza puterea ta mareata. Un leu alb poate indica de asemenea, constientizarea brusca a puterii ce o detii.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Levitatie : Daca te visezi plutind, visul are interpretare ca ai idei bizare si exagerate. Ai nevoie sa fii mai realist. Alternativ, visul inseamna ca nu te simti in ... :

          Libelula : A vedea o libelula in visul tau are interpretare ca schimbare si regenerare. Se poate indica, de asemenea, faptul ca ceva in viata ta poate sa nu fie asa ...