Interpretare Vise cu Levitatie

 

   Daca te visezi plutind, visul are interpretare ca ai idei bizare si exagerate. Ai nevoie sa fii mai realist. Alternativ, visul inseamna ca nu te simti in siguranta. Te simti neajutorat si deconectat de cei din jur. Daca visezi pe cineva plutind, visul reprezinta dorinta de a fi de ajutor si de a sustine pe altii. Alternativ, visul poate indica ca admiri sau cauti o persoana care se ridica in sus. Cand visezi ca faci pe cineva sau ceva sa leviteze, visul reprezinta natura ta de sustinere. Alternativ, visul indica faptul ca incerci sa echilibrezi prea multe lucruri in viata ta. Aceasta poate insemna pur si simplu ca "lucrurile sunt in aer". Nu ai o concluzie sau o decizie cu privire la ceva.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Libelula : A vedea o libelula in visul tau are interpretare ca schimbare si regenerare. Se poate indica, de asemenea, faptul ca ceva in viata ta poate sa nu fie asa ... :

          Liceu : Sa visezi despre liceu se refera la legaturile si prieteniile pe care le-ai facut in timp ce erai in liceu. Ce lectii spirituale ai invatat? Visul poate, ...