Interpretare Vise cu Lift

 

   Cand visezi ca te urci intr-un lift visul reprezinta bogatie si o crestere a statutului. Este posibil sa fi ajuns la un nivel mai inalt de constiinta si te uiti la lume dintr-un punct de vedere elevat. In cazul in care liftul se deplaseaza in sus fara un control modern sau se loveste de acoperis, atunci visul indica faptul ca esti aruncat intr-o pozitie de putere in care nu stii inca cum sa te ocupi de ea. Te temi de noi responsabilitati pentru tine. Daca liftul coboara visul are interpretare ca ai ajuns la pamant sau ca revii la realitate. Visul semnifica, de asemenea, esecuri si nenorociri. In general, actiunea liftului de mers in sus si in jos reprezinta suisurile si coborasurile din viata ta. Visul are interpretare ca, de asemenea, emotiile si gandurile care sunt in curs de dezvoltare si se scufunda in subconstientul tau. Alternativ, visul poate avea conotatii sexuale. Cand visezi ca liftul nu este in ordine sau ca nu iti da voie sa-l opresti visul are interpretare ca faptul ca emotiile tale au scapat de sub control. Visul poate fi o reflectare a vietii sau carierei tale. Te simti blocat in unele aspecte ale vietii tale, indiferent daca este vorba despre cariera ta, relatia ta, etc Cand visezi ca liftul se deplaseaza lateral inseamna ca eforturile tale sunt contraproductive. Nu mergi nicaieri in munca ta, in relatii sau alta situatie.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Lilieci : A vedea un liliac in vis are interpretare ca necuratenia, demoni, si lucrurile care te enerveaza. Alternativ, liliecii reprezinta renasterea si potential nerealizat. ... :

          Limba : Daca visezi propria ta limba visul reprezinta lucrurile pe care le spui si le exprimi. Este posibil sa fi spus prea multe sau este posibil sa ai nevoie sa ...