Interpretare Vise cu Lilieci

 

   A vedea un liliac in vis are interpretare ca necuratenia, demoni, si lucrurile care te enerveaza. Alternativ, liliecii reprezinta renasterea si potential nerealizat. Trebuie sa lasi deoparte obiceiurile vechi. Calea actuala nu este compatibila cu noua ta dezvoltare personala si cu noile tale obiective. Aceasta poate indica, de asemenea, unele situatii necunoscute si modul in care intri orbeste intr-o situatie sau afacere. Ai nevoie de a evalua faptele cu mai multa atentie. A vedea un liliac-vampir in vis are interpretare ca o persoana din viata ta poate te suge de increderea in tine insuti sau de resursele tale personale. Potrivit folclorului chinezesc, daca vezi cinci lilieci in visul tau, atunci are interpretare ca sanatate buna, longevitate, pace, bogatie si fericire.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Limba : Daca visezi propria ta limba visul reprezinta lucrurile pe care le spui si le exprimi. Este posibil sa fi spus prea multe sau este posibil sa ai nevoie sa ... :

          Limuzina : Daca visezi o limuzina, visul indica faptul ca ai un sentiment exagerat de sine si de auto-importanta. Simti de asemenea, nevoia de a iesi in evidenta si ...