Interpretare Vise cu Limba

 

   Daca visezi propria ta limba visul reprezinta lucrurile pe care le spui si le exprimi. Este posibil sa fi spus prea multe sau este posibil sa ai nevoie sa te exprimi mai mult. Cand visezi ca limba este neobisnuit de lunga, se are interpretare ca nu spui adevarul si te minti pe tine despre ceva. In cazul in care limba este inflamata sau pare neobisnuita, atunci se indica faptul ca vorbesti de rau pe cineva. Visul poate fi, de asemenea, o metafora ca ai limba-legata. Esti nervos cand exprimi sau comunici un sentiment sau un gand. Cand visezi ca limba este paroasa sau ca exista par pe limba ta visul indica faptul ca regreti ceea ce ai spus. Ceva ce ai spus ar putea sa-ti lase un gust ciudat in gura. Cand visezi ca tai limba altcuiva visul indica faptul ca esti extrem de suparat pe spusele acestei persoane, dar nu esti in masura sa-ti exprimi in mod corespunzator furia ta. Pentru ca ai tendinta de a-ti interioriza emotiile, in visele tale gasesti exprimarea intr-un mod violent. Cand visezi ca cineva scoate limba la tine visul se refera la unele conotatii sexuale. Limba este uneori legata de sexualitate si poate fi vazuta ca un simbol falic. Alternativ, visul are interpretare ca un fel de insulta. Cand visezi ca ai o limba bifurcata inseamna ca minti despre ceva sau ca devii un ipocrit. Similar, daca visezi ca cineva are o limba bifurcata, se are interpretare ca nu poti avea incredere in acea persoana.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Limuzina : Daca visezi o limuzina, visul indica faptul ca ai un sentiment exagerat de sine si de auto-importanta. Simti de asemenea, nevoia de a iesi in evidenta si ... :

          Lipici : A vedea lipici in vis indica o teama de a fi prins intr-o situatie si de a nu putea sa iesi din ea. Ai o frica de parteneriat sau de angajament si o neincredere ...