Interpretare Vise cu Lovit,Lovitura

 

   Cand visezi ca ai lovit ceva sau pe cineva are interpretare ca furie neexprimata si agresiune. Ai tendinta de a-ti pastra sentimentele tale negative in loc de a le exprima intr-un mod sanatos. Cand visezi ca cineva te loveste implica faptul ca te simti neajutorat sau neputincios in unele situatii din viata de veghe. Cineva incearca sa-ti forteze opinia lor asupra ta. Cand visezi ca esti aproape lovit sau ai fost lovit de o masina are interpretare ca stilul tau de viata, convingerile sau obiectivele pot fi in conflict cu ale altora. Acesta poate fi, de asemenea, simbolic pentru o experienta socanta sau mandrie ranita. Cand visezi ca lovesti pe cineva, visul reprezinta agresiune suprimata pe care nu esti in stare sa o suprimi in viata reala. Cand visezi ca esti lovit visul indica faptul ca te simti victimizat sau umilit. Visul poate sa-ti spuna sa nu-ti mai plangi de mila. Alternativ, fiind lovit, este o modalitate pentru subconstientul tau de a te impinge inainte si a te motiva sa continui spre obiectivele tale. Uneori, ai nevoie de o lovitura. Trebuie sa fii mai agresiv. Cand visezi ca lovesti pe cineva sau ceva reprezinta furie si agresivitate ascunse. Acesta poate fi, de asemenea, un simbol al puterii si al capacitatii tale de a trage puterea din interiorul tau. Daca cineva te loveste, atunci visul evidentiaza neajutorarea si neputinta ta intr-o situatie din viata de veghe. Acesta implica, de asemenea, ca cineva isi forteaza opiniile pe tine. In special, sa visezi ca esti lovit in stomac indica faptul ca te confrunti cu un fel de vid emotional. Cand visezi ca esti in imposibilitatea de a da un pumn indica faptul ca te simti neajutorat. Este posibil sa ai probleme cu increderea in sine. Visul poate fi, de asemenea, din cauza paraliziei REM.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Lumanare : A vedea o lumanare aprinsa in visul tau inseamna ca norocul si speranta iti vor iesi in cale in cantitati mici si echilibrate.Esti intr-o etapa confortabila ... :

          Lumina : Daca visezi o lumina ciudata, visul reprezinta gandurile din aspectele primare si partile mai putin dezvoltate din subconstientul tau. Daca visezi un chip ...