Interpretare Vise cu Lumanare

 

   A vedea o lumanare aprinsa in visul tau inseamna ca norocul si speranta iti vor iesi in cale in cantitati mici si echilibrate.Esti intr-o etapa confortabila in viata ta si ai putea fi in cautare de liniste spirituala. Lumanari aprinse sunt, de asemenea, un simbol al intelectului, iluminare, constientizarea sau cautarea adevarului. A vedea o lumanare stinsa denota sentimente de respingere sau dezamagiri. Nu iti utilizezi potentialul tau maxim. Daca incerci sa aprinzi lumanarea, dar nu se aprinde, reprezinta durere. Esti in negare de lucruri, de ceva. A vedea o lumanare ce vantura in visul tau indica faptul ca esti pe cale sa renunti la anumite proiecte, stari emotionale importante pentru tine. Esti eliberat de ceva ce a fost candva foarte important pentru tine. A vedea o lumanare ce arde fara rost in visul tau inseamna temerile tale de imbatranire si moarte. Pe de alta parte, aceasta poate reprezenta o teama de impotenta sexuala. A vedea o lumanare de culoare rosie in vis are interpretare ca o relatie intima sau romantica. Ai putea sa nu dai relatii o sansa si sa o respingi inainte de a investi suficient timp pentru a afla mai multe despre aceasta persoana. Pe de alta parte, s-ar putea pur si simplu sa nu simti nici o chimie sau pasiune.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Lumina : Daca visezi o lumina ciudata, visul reprezinta gandurile din aspectele primare si partile mai putin dezvoltate din subconstientul tau. Daca visezi un chip ... :

          Luna : A vedea luna in vis reprezinta un aspect ascuns, misterios al tau. Aceasta este adesea asociata cu mistica si intuitia feminina. Alternativ, luna semnifica ...