Interpretare Vise cu Lumina

 

   Daca visezi o lumina ciudata, visul reprezinta gandurile din aspectele primare si partile mai putin dezvoltate din subconstientul tau. Daca visezi un chip luminos, visul are interpretare ca sensibilitate, intuitie si intelegerea mai clara a unor subiecte. Ai gasit adevarul la o situatie sau un raspuns la o problema. Daca visezi lumina, visul reprezinta iluminare, claritate, indrumare, simpla intelegere si intuitie. Lumina se revarsa pe o situatie data tulbure sau problema. Ai gasit adevarul la o situatie sau un raspuns la o problema. De asemenea, ia in considerare culoarea luminii ca pe o semnificatie suplimentara. In cazul in care lumina este deosebit de luminoasa, visul indica faptul ca trebuie sa te indrepti spre un nivel mai ridicat de constientizare si simtaminte. Visele de lumina stralucitoare sunt uneori comune pentru cei care sunt aproape de moarte. Daca visezi un iluminat moale sau umbra, visul arata sentimentele si gandurile din aspectele tale primare si parti mai putin dezvoltate din subconstientul tau. Cand visezi ca nu poti aprinde lumina, visul indica o lipsa de intelegere si perspectiva pe o anumita situatie. Daca visezi lumina soarelui visul indica faptul ca ai un fel de descoperire emotionala sau situationala. Visul iti ofera siguranta ca esti condus pe drumul cel bun.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Luna : A vedea luna in vis reprezinta un aspect ascuns, misterios al tau. Aceasta este adesea asociata cu mistica si intuitia feminina. Alternativ, luna semnifica ... :

          Lup,Lupi : A vedea un lup in visul tau are interpretare ca supravietuire, frumusete, singuratate, mister, increderea in sine si mandrie. Iti pastrezi calmul intr-o varietate ...