Interpretare Vise cu Luna

 

   A vedea luna in vis reprezinta un aspect ascuns, misterios al tau. Aceasta este adesea asociata cu mistica si intuitia feminina. Alternativ, luna semnifica starea ta de spirit aflata in schimbare. A vedea o eclipsa de luna in vis semnifica faptul ca partea ta feminina este umbrita. Sau poate insemna ca un aspect ascuns al tau iese la suprafata. A vedea semiluna in visul tau indica schimbarile ciclice, de reinnoire si de miscare. Pasesti fara probleme pe calea vietii tale. O luna plina semnifica finalizarea si integritatea, in timp ce o luna noua are interpretare ca noi inceputuri. Cand visezi ca sari si atingi luna se refera la ambitia ta. Cand vine vorba de obiectivele si aspiratiile tale, ambitiile tale sunt mari. Poti face orice iti propui.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Lup,Lupi : A vedea un lup in visul tau are interpretare ca supravietuire, frumusete, singuratate, mister, increderea in sine si mandrie. Iti pastrezi calmul intr-o varietate ... :

          Lux : Cand visezi ca traiesti in lux, visul reprezinta stilul tau de viata luxos. Visul poate sa-ti spuna ca traiesti dincolo de mijloacele tale. Ai nevoie sa fii ...