Interpretare Vise cu Lup,Lupi

 

   A vedea un lup in visul tau are interpretare ca supravietuire, frumusete, singuratate, mister, increderea in sine si mandrie. Iti pastrezi calmul intr-o varietate de circumstante sociale si te amesteci in orice situatie cu usurinta si gratie. Esti, de asemenea, un singuratic prin alegerea ta. Negativ, lupul reprezinta ostilitate, agresivitate sau siretlenie. Aceasta poate reflecta o situatie de necontrolat sau o forta consumatoare in viata ta. Acest lucru ar putea indica o obsesie, o dependenta sau ceva care este dincolo de controlul tau. A vedea un lup alb in visul tau inseamna curaj si biruinta. Ai posibilitatea de a vedea lumina, chiar si in cele mai intunecate ore ale tale. A vedea un lup negru in vis reprezinta umbra ta. Exista caracteristici ale lupului pe care refuzi sa le recunosti sau sa le incluzi in sinele tau. Cand visezi ca omori un lup indica tradare. Anumite secrete iti vor fi dezvaluite. Daca esti urmarit de un lup in visul tau, atunci aceasta implica faptul ca nu doresti sa te confrunti cu o problema care a avut un impact negativ asupra vietii tale. In schimb, fugi cat mai departe de ea. A auzi un lup care urla in vis reprezinta un strigat de ajutor de la cineva in viata de veghe. Cand visezi ca esti un lup semnifica dorintele tale sa fii lasat in pace. Poate ca treci printr-o perioada grea si vrei sa fii pe cont propriu. Te simti anti-social. Cand visezi ca un lup se transforma intr-un catelus se refera la instinctul tau de a avea grija de cineva. Dupa ce ai fost singur pentru o vreme, esti in cautarea unei relatii.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Lux : Cand visezi ca traiesti in lux, visul reprezinta stilul tau de viata luxos. Visul poate sa-ti spuna ca traiesti dincolo de mijloacele tale. Ai nevoie sa fii ... :

          Mac : Cand visezi ca traiesti in lux, visul reprezinta stilul tau de viata luxos. Visul poate sa-ti spuna ca traiesti dincolo de mijloacele tale. Ai nevoie sa fii ...