Interpretare Vise cu Magar

 

   A vedea un magar in vis reprezinta incapatanarea voastra si personalitatea de neclintit. Nu esti dispus sa cooperezi cu altii. Magarul are interpretare ca, de asemenea, un loc de munca anost, repetitiv. Te-ai putea simti suprasolicitat sau stresat. Daca magarul este mort, atunci aceasta denota ca atitudinea ta de petrecaret va duce la imoralitate neingradita. Cand visezi ca esti aruncat de pe un magar inseamna separare si dizarmonie in dragoste .. Cand visezi ca esti lovit de un magar are interpretare ca iti este frica de a fi prins intr-o activitate ilicita. Exista un nor de suspiciune peste tine. Cand visezi ca tu conduci un magar de lat semnifica abilitatile tale de conducere. Ai darul de a convinge oamenii sa vada lucrurile in felul tau.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Magie : A visa ca faci magie are interpretare ca trebuie sa privesti lucrurile dintr-un punct de vedere diferit sau sa abordezi problemele dintr-un nou unghi pentru ... :

          Majoreta : A vedea o majoreta in visul tau reprezinta concurenta si triumf. Visul tau iti poate sugera sa oferi laude si mai multa incurajare altora. Cand visezi ca esti ...