Interpretare Vise cu Mama

 

   A o vedea pe mama ta in vis reprezinta instinctul matern al propriului sine. Mamele ofera adapost, confort, viata, orientare si protectie. Unele persoane pot avea probleme in a se elibera de mamele lor si astfel sunt in cautarea propriei individualitati si dezvoltari. Cand visezi ca porti o conversatie cu mama ta denota o problema care a preocupat mintea ta si nu esti sigur cum sa te ocupi de ea in viata de veghe. Aceasta indica probleme nerezolvate care trebuie sa fie rezolvate incheiate cu mama ta. A o auzi pe mama ta cum te striga in visul tau are interpretare ca ai fost neglijent in indatoririle si responsabilitatile tale. Urmezi o cale gresita. Daca nu esti mama in viata de veghe, dar visezi ca esti mama, atunci visul este o metafora cum ca trebuie sa-ti arati mai mult partea maternala si protectoare. Trebuie sa fii mai plina de compasiune. Poate ca pari mult prea indiferenta. Daca o visezi pe mama ta vitrega visul are interpretare ca incerci sa faci fata unei figuri materne din viata ta. Te simti sufocat ori neglijat. Daca nu ai o mama vitrega in viata reala, atunci visul poate reprezenta unele probleme nerezolvate si tensiuni cu mama ta reala. Sau visul ar putea fi un joc de cuvinte ca tu sau altcineva faci "pas cu pas" peste tot cu mama. Arata-i ceva apreciere si compasiune pentru toata munca pe care o face.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Mana : A vis de maini reprezinta relatiile cu cei din jur si modul in care va conectati cu lumea. Mainile servi ca o forma de comunicare si poate reprezenta autoritatea, ... :

          Manastire : A vedea o manastire in vis semnifica spiritualitate, liniste sufleteasca, pace si scapare de anxietate. Esti intr-o stare de satisfactie si multumire. Ajutorul ...