Interpretare Vise cu Mana

 

   A vis de maini reprezinta relatiile cu cei din jur si modul in care va conectati cu lumea. Mainile servi ca o forma de comunicare si poate reprezenta autoritatea, ura, de protectie, justitie, etc in functie de gestul. Poate ca aveti nevoie A da o mana de ajutor la cineva. , Daca cineva este oferindu-va o mana de ajutor, atunci aceasta implica nevoia de ajutor. Nu va fie teama sa solicite asistenta sau sa depinda de altii din cand in cand. Mai mult decat atat, mana stanga are interpretare ca bunatatea dvs. si calitatile feminine, receptive, in timp ce mana dreapta are interpretare ca atributele masculine si activ. Dreapta poate fi un calambur pentru unele decizii sau ceva fiind "drept". Cand visezi ca mainile tale sunt detasate sau vedea mainile trup, atunci se indica faptul ca nu sunt obtinerea punctul dumneavoastra de vedere in intreaga. Tu nu sunt intelese sau cineva nu te intelege. Visul poate simboliza, de asemenea, sentimente de singuratate. Daca va vad mainile copil trup in visul tau, atunci se indica dorinta ta materna sau dorintele tale sa se simta necesar. Cand visezi ca se tine de mana cu cineva constituie dragoste, afectiune si legatura cu acea persoana. Visul tau poate reflecta, de asemenea, nelinistile legate pierde contactul cu el / ea sau care sunt in deriva in afara. Cand visezi ca mainile sunt raniti denota un atac pe ego-ul tau. Sa visez ca mainile sunt impreunate sau inchise semnifica unitate, complet, de acceptare sau de acord. Pe o nota mai negativ, se poate sugera ca va sunt aproape la minte, ungiving sau nu doresc sa ajute. Cand visezi ca ai maini neobisnuit de mari denota succes in atingerea obiectivelor tale. Cand visezi ca mainile tale sunt paros sau dur implica lipsa de amabilitate in relatiile cu ceilalti. Ati putea fi prea obraznic si abraziv. A vedea sange pe maini inseamna ca aveti un fel de vinovatie. Cand visezi ca sunt spalati pe maini reprezinta o problema ingrijoratoare care aveti nevoie A lucra prin intermediul. Alternativ, se are interpretare ca va aflati in negare, sau nu mai asuma responsabilitatea de-o materie. Va sunt permitandu-du-te si obtinerea lucrurile din sistem. Cand visezi ca mainile tale sunt mancarime indica probleme cu banii. In cazul in care mana stanga este insotita de mancarime, atunci inseamna bani primite. In cazul in care mana dreapta sau ambele maini sunt mancarimi, atunci inseamna bani fiind dat sau pierdut.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Manastire : A vedea o manastire in vis semnifica spiritualitate, liniste sufleteasca, pace si scapare de anxietate. Esti intr-o stare de satisfactie si multumire. Ajutorul ... :

          Mancare : Cand visezi ca mananci singur visul semnifica pierdere, singuratate si depresie. Te-ai putea simti respins, exclus si rupt de legaturile sociale/de familie. ...