Interpretare Vise cu Mancare

 

   Cand visezi ca mananci singur visul semnifica pierdere, singuratate si depresie. Te-ai putea simti respins, exclus si rupt de legaturile sociale/de familie. A manca poate fi un inlocuitor pentru companie si o forma de confort. Pe de alta parte, a manca singur reflecta nevoia de independenta. Sa iei in considerare si un joc de cuvinte legat de cuvantul „a manca”, de exemplu „ce te mananca?” sau „ ce te consuma?” cu referire la anxietatile pe care le poti simti. Cand visezi ca mananci cu altii inseamna armonie, intimitate, veselie, castig personal, spirit vesel. Cand visezi ca mananci prea mult sau ca nu mananci suficient visul semnifica o lipsa de spiritualitate si de implinire in viata reala. Alimentele pot reprezenta iubirea, prietenia, ambitia, sexul sau placerea din viata ta. Astfel, produsele alimentare sunt o metafora pentru a-ti indeplini dorintele. Daca refuzi sa mananci, atunci aceasta indica faptul ca doresti sa fii mai independent si sa nu te bazezi pe altii prea mult. Cand visezi ca esti un mancacios pretentios, atunci visul indica faptul ca ceva te trage inapoi, nu te lasa sa avansezi. Daca tii dieta in viata reala, atunci visul poate servi ca o compensare pentru hrana care iti lipseste. A vedea mancare in vis reprezinta hrana fizica si emotionala, precum si energie. Tipurile de alimente pot simboliza o gama larga de lucruri. In general, fructele sunt un simbol de senzualitate, carnea reprezinta dorintele animalice, iar legumele se refera la demersurile tale legate de sanatate. Alimentele congelate pot implica emotii reci si frigiditate. Consumul anumitor alimente se refera, de asemenea, la calitatile pe care doresti sa le incluzi in propriul sine. Sa visezi depozitezi mancare indica o teama de lipsuri. Nu ai incredere in ceea ce ai deja. A vedea sau a manca alimente vechi in visul tau are interpretare ca te simti lent si drenat din punct de vedere emotional. Ai nevoie sa te revigorezi si sa fii revitalizat. A manca mancare cu gust rau indica resentimente in starea emotionala a mintii tale. A vedea sau a manca alimente arse in vis are interpretare ca te confrunti cu unele emotii intense. Visul poate indica, de asemenea, ca te simti epuizat. Ramai fara combustibil intern. A vedea alimente sub forma de jucarii in visul tau inseamna ca nu obtii sprijinul emotional pe care il sperai si-l cautai. Esti nemultumit din punct de vedere emotional. Cand visezi ca ai gasit fire de par in mancare inseamna ca esti prins intr-o problema emotionala din care nu esti sigur cum sa iesi.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Manusi : A vedea sau a purta manusi in vis reprezinta modul in care manevrezi lucrurile. Incepi sa detii controlul pe o problema. Alternativ, sa porti manusi poate ... :

          Mare,Ocean : Daca visezi marea visul reprezinta subconstientul tau si tranzitia dintre subconstient si constient. Ca toate simbolurile referitoare la apa, visul reprezinta, ...