Interpretare Vise cu Mare,Ocean

 

   Daca visezi marea visul reprezinta subconstientul tau si tranzitia dintre subconstient si constient. Ca toate simbolurile referitoare la apa, visul reprezinta, de asemenea, sentimentele tale. Visul poate fi, de asemenea, un joc de cuvinte despre intelegerea si perceptia unei situatii. "Eu vad" sau poate ca exista ceva ce trebuie sa "vad" mai clar. Alternativ, visul indica o nevoie de a te incuraja sau de a oferi incurajare cuiva. Visul aduce speranta, o noua perspectiva si o atitudine pozitiva asupra vietii, indiferent cat de greu ar putea fi problemele actuale. Cand visezi ca esti pierdut pe mare, visul are interpretare ca esti in deriva in viata, fara nici o directie. Te simti coplesit de emotii.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Margarete : A vedea margarete in visul tau are interpretare ca prospetime, frumusete, inocenta, simplitate, prietenie, si curatenie. Daca smulgi petalele de la o margareta, ... :

          Margine : Cand visezi ca stai pe o margine, visul indica faptul ca te simti tensionat, anxietate si/sau excitat. Trebuie sa iei in considerare ce directie cauti? Sus? ...