Interpretare Vise cu Masa

 

   Daca visezi o masa visul reprezinta unitatea sociala si legaturile de familie. In cazul in care masa este rupta, nesigura sau nefunctionala, atunci se sugereaza unele disensiuni in cadrul unui grup. Visul se poate referi, de asemenea, la un sentiment de insecuritate. Poate ca exista ceva ce nu-l poti pastra inauntru mult timp si trebuie sa-l scoti afara. Cand visezi ca aranjezi masa visul are interpretare ca ai asezat baza pentru un plan sau pentru un efort personal. Aceasta implica, de asemenea, incredere. Daca visezi o masa rotunda visul indica calm, distribuire, colaborare, drepturi si oportunitati egale pentru toti. Visul are interpretare ca de asemenea, onestitate, loialitate, si cavalerism. Cand visezi ca esti culcat pe o masa visul indica nevoia de hrana si relaxare. Acesta se refera la probleme de sanatate si nelinisti cu privire la bunastarea ta. Cand visezi ca o masa merge sau se misca de la sine inseamna ca vei suferi unele schimbari in viata ta, care te vor scuti de niste nemultumiri.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Masca : A visa ca porti o masca are interpretare ca incerci sa fii cineva care nu esti. Incerci de a ascunde adevaratele tale sentimente si dezvalui doar jumatate ... :

          Masina : Sa visez ca tu conduci o masina denota ambitia ta, unitatea si capacitatea de a trece de la o etapa din viata ta la o alta. Ia in considerare cat de lina sau ...