Interpretare Vise cu Mers

 

   Cand visezi ca mergi pe jos cu usurinta semnifica un progres lent, dar constant catre obiectivele tale. Mergi prin viata foarte confident. Ia in considerare destinatia. Cand visezi ca ai dificultati in a merge indica faptul ca esti reticent si ezitant in a proceda mai departe in unele situatii. Ai putea, de asemenea, incerca sa te distantezi de anumite experiente de viata. Dificultatile in mers sunt o reflectare a situatiei actuale si a obstacolelor cu care te confrunti. Cand visezi ca mergi pe aer se refera la atitudinea ta lipsita de griji si optimista. Aceasta inseamna, de asemenea, increderea sa te simti aproape invincibil. Iti atingi obiectivele cu relativa usurinta. Acest vis este o varianta a unui vis de zbor. Alternativ, visul poate sa iti spuna ca ti-ai pierdut simtul realitatii.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Miel : Daca visezi un miel, visul are interpretare ca deceptie. Mielul este de asemenea reprezentativ al vulnerabilitatii, puritatii si inocentei. Poti tine seama ... :

          Miere : A vedea miere in visul tau denota ca trebuie sa fii mai bland si mai sincer in comunicarea cu ceilalti. Ai nevoie sa te afirmi si sa te asiguri ca esti auzit. ...