Interpretare Vise cu Mobila

 

   A vedea mobila in vis reprezinta modul in care te simti despre tine si familia ta. Aceasta se refera la relatiile cu ceilalti si modul in care acestea se potrivesc in viata ta. Cand visezi ca muti mobila indica faptul ca te straduiesti prea mult sa-i multumesti pe altii. De asemenea, este posibil ca tu sa-ti schimbi caile tale de a fi si incerci sa-ti reevaluezi relatiile / atitudinile tale. Ia in considerare cat de usor sau cat de dificil este sa muti mobila, deoarece aceasta poate indica nivelul de povara a responsabilitatii pe care-l simti. A vedea mobilier vechi sau uzat in vis are interpretare ca atitudini invechite, vechi relatii, si / sau vechile moduri de gandire.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Moda : Sa visezi despre moda are interpretare ca depinzi prea mult pe aspectul tau pentru a obtine ceea ce-ti doresti. Ai nevoie sa incepi sa cauti aptitudinile ... :

          Monezi : A vedea monede in visul tau indica oportunitati ratate sau vechi oportunitati care ti-au iesit candva in cale. A vedea monede de aur in visul tau reprezinta ...