Interpretare Vise cu Mormant

 

   Cand visezi ca esti la un mormant indica faptul ca ai nevoie sa te ingropi in propriul subconstient, in cautarea unei probleme pe care ai crezut-o rezolvata. Ai nevoie sa te aperi pe tine insuti, deoarece nimeni altcineva nu poate face acest lucru pentru tine. Alternativ, ea reprezinta ceva care este pe cale de a se finaliza in viata ta. Lasi in urma ceea ce este vechi si iti faci un nou inceput. Cand visezi ca sapi un mormant denota o nervozitate si o neliniste in legatura cu o situatie. Cand visezi ca unchiul tau mort te cheama ca sa iti spuna ca sapa morminte indica faptul ca subconstientul tau iti spune despre un adevar ascuns sau secret de familie care trebuie sa fie descoperit.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Morti,Moarta : A vedea sau vorbi cu mortii in vis avertizeaza ca esti influentat de oameni negativisti si te invarti in cercuri nepotrivite. Acest vis poate fi, de asemenea, ... :

          Mostenire : Cand visezi ca ai primit o mostenire, visul reprezinta oportunitati care sunt disponibile pentru tine in viata reala. Alternativ, se are interpretare ca mergi ...