Interpretare Vise cu Multime

 

   Cand visezi ca esti sau faci parte dintr-o multime are interpretare ca ai nevoie de spatiu pentru tine. Ai nevoie de singuratate pentru a reflecta asupra unei situatii si pentru a-ti reincarca energia. Ia in considerare, de asemenea, expresia familiara de "a merge cu turma" (a merge cu multimea), care presupune conformitatea si lipsa de individualitate. Poate ca simti ca opinia ta nu conteaza sau conteaza. Pe de alta parte, visul despre o multime inseamna ca trebuie sa incluzi diversele aspecte ale multimii in persoana ta. Cand visezi ca nu esti parte dintr-o multime sau ca te-ai despartit de o multime are interpretare ca te simti neglijat, lasat pe dinafara. Pe de alta parte, visul are interpretare ca individualismul tau. Esti propria ta persoana si nu te temi sa-ti exprimi propriile opinii. A vedea o multime indisciplinata in visul tau inseamna ca grijile si problemele din jurul tau te apasa. Exprimi un mare necaz. A vedea o multime ordonata, fericita, in visul tau indica faptul ca ai un sistem de suport social puternic.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Munca : Cand visezi ca esti in cautarea unui loc de munca, visul are interpretare ca te simti neimplinit si frustrat intr-o etapa a vietii tale. Daca aplici pentru ... :

          Munte,Munti : A vedea muntii in vis semnifica multe obstacole si provocari majore pe care trebuie sa le depasesti. Daca esti pe partea de sus a muntelui, atunci se indica ...