Interpretare Vise cu Munca

 

   Cand visezi ca esti in cautarea unui loc de munca, visul are interpretare ca te simti neimplinit si frustrat intr-o etapa a vietii tale. Daca aplici pentru mai multe locuri de munca in visul tau, atunci visul are interpretare ca ai nevoie de o directie clara si un obiectiv concentrat. Daca visezi despre locul de munca actual, visul are interpretare ca trebuie sa lucrezi mai mult sau sa fii mai eficient la locul de munca. Acolo poate ca unele sarcini trebuie sa fie facute odata. Sau visul poate inseamna ca esti suprasolicitat sau preocupat cu munca. Ai nevoie sa-ti faci timp pentru petrecerea timpului liber si pentru relaxare. Cand visezi ca ai pierdut locul de munca, visul reprezinta instabilitate si insecuritate in viata de zi cu zi. Daca esti in prezent somer, dar visezi ca ai un loc de munca, atunci visul poate fi unul de incurajare pentru un loc de munca in viitor. Ai nevoie sa ramai motivat si sa nu renunti. Cand visezi ca lucrezi, visul are interpretare ca obiectivele tale necesita munca din greu pentru a le realiza. Daca esti o femeie si visezi ca esti la munca, visul indica dorinta de a fi gravida si de a intemeia o familie. Sa experimentezi sau sa simti durerile nasterii inainte de termen sau contractii indica anticiparea unei munci grele. Daca esti de fapt insarcinata, atunci visul serveste ca o repetitie pentru nasterea reala. Visul este incercarea de a te pregati pentru munca si respiratia corecta. Cand visezi ca cineva intra in travaliu prematur, visul indica faptul ca trebuie sa fii mai bine pregatit pentru provocarile neasteptate care pot veni in calea ta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Munte,Munti : A vedea muntii in vis semnifica multe obstacole si provocari majore pe care trebuie sa le depasesti. Daca esti pe partea de sus a muntelui, atunci se indica ... :

          Murdar : Cand visezi ca tu sau ceva este murdar reprezinta grijile si sentimentele relative la sex. Visul provine de la o stima de sine scazuta si de la sentimentele ...