Interpretare Vise cu Munte,Munti

 

   A vedea muntii in vis semnifica multe obstacole si provocari majore pe care trebuie sa le depasesti. Daca esti pe partea de sus a muntelui, atunci se indica faptul ca ti-ai atins si realizat obiectivele. Ti-ai recunoscut pe deplin potentialul. Alternativ, muntii denota un nivel mai inalt de constiinta, cunostinte si adevar spiritual. Cand visezi ca urci un munte inseamna determinare si ambitie. Cand visezi ca pici de pe un munte se refera la graba ta de a reusi fara sa te gandesti bine care este calea spre succes. Poate ca esti impins in sus intr-o directie in care nu doresti sa mergi sau pentru care nu esti inca gata. Cadea de pe un munte inseamna, de asemenea, ca ai tendinta de a renunta prea usor sau sa scapi din situatii dificile. De obicei alegi calea cea mai usoara.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Murdar : Cand visezi ca tu sau ceva este murdar reprezinta grijile si sentimentele relative la sex. Visul provine de la o stima de sine scazuta si de la sentimentele ... :

          Muscat,Muscatura : Daca vezi o muscatura in vis acesta te avertizeaza de pericolul de la cineva care vrea sa iti faca rau, fie fizic fie financiar. Fii atent la oamenii care ...