Interpretare Vise cu Muscat,Muscatura

 

   Daca vezi o muscatura in vis acesta te avertizeaza de pericolul de la cineva care vrea sa iti faca rau, fie fizic fie financiar. Fii atent la oamenii care te inconjoara. Cand visezi ca esti muscat visul reprezinta vulnerabilitatea in ceea ce priveste unele probleme nerezolvate sau emotii. Ai putea insista pentru o problema sau obstacol. Visul poate fi, de asemenea, o metafora care indica faptul ca ai muscat mai mult decat poti mesteca. Poate ca manipulezi prea mult. Cand visezi ca esti muscat de un vampir visul semnifica nevoia de a interzice accesul unei persoane in viata ta, care te-a folosit. Este timpul sa deschizi ochii si sa te ridici in picioare pentru binele tau. Nu te lasa manipulat si jucat pentru un nerod. Cand visezi ca cineva musca visul sugereaza presiunea pe care o pui pe unii oameni provoacandu-le o mare suferinta. Este posibil sa nu fi exprimat, poate copilaros, sentimentele de furie sau resentimentele pe care ai nevoie sa le recunosti. Acest vis este un mesaj pentru tine pentru usurarea si atenuarea stresului pe care il pui pe altii.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Mustata : Cand visezi ca ai o mustata atunci cand nu ai intr-adevar una inseamna ca ascunzi un aspect al tau. Iti pui o deghizare sau prezinti un aspect diferit de ... :

          Muste : A vedea muste in vis are interpretare ca mizerie si murdarie, fie fizica sau emotionala. Acesta indica sentimente de vinovatie sau o defalcare a unui plan. ...