Interpretare Vise cu Muste

 

   A vedea muste in vis are interpretare ca mizerie si murdarie, fie fizica sau emotionala. Acesta indica sentimente de vinovatie sau o defalcare a unui plan. Mustele pot, de asemenea, prevesti o boala contagioasa. Alternativ, mustele ar putea reprezenta o persoana iritanta si enervanta din viata ta. Poate ca cineva nu stie sa-si vada de treburile sale. Cand visezi ca omori mustele indica faptul ca te vei rascumpara si-ti vei recastiga onoarea ta. A vedea o musca de culoare alba in vis reprezinta moartea. Acest lucru nu poate fi neaparat o moarte fizica, ci o moarte metaforica. Treci printr-o schimbare semnificativa a stilului tau de viata.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Muzica,Cantec : A auzi muzica armonioasa si linistitoare in visul tau semnifica prosperitate si placere. Iti exprimi emotiile intr-un mod pozitiv. Muzica are rolul de a vindeca ... :

          Narcise : A auzi muzica armonioasa si linistitoare in visul tau semnifica prosperitate si placere. Iti exprimi emotiile intr-un mod pozitiv. Muzica are rolul de a vindeca ...