Interpretare Vise cu Nas

 

   A-ti vedea propriul nas in visul tau inseamna un efort constient de a atinge orice obiectiv pe care ti l-ai stabilit. Nasul reprezinta energie, intuitie si intelepciune. Visul poate sugera nevoia de a afla mai multe despre o situatie actuala. Alternativ, nasul are interpretare ca curiozitate, din expresia „a nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala”. Poate ca interferezi in situatii si lucruri care nu sunt treaba ta. Cand visezi ca iti creste nasul, atunci se are interpretare ca tu sau cineva minte si nu este cinstit. Cand visezi ca parul iti creste pe nas semnifica vointa puternica si caracterul solid. Cand visezi ca un gandac sau o insecta iti iese din nas indica faptul ca esti bagacios pana la punctul in care acest lucru ii deranjeaza pe ceilalti. Trebuie sa inveti cand sa iesi din treburile oamenilor si sa respecti intimitatea lor. Cand visezi ca ai un nas sangeros inseamna ca caracterul tau este atacat. In cazul in care nasul este infundat, atunci se are interpretare ca iti este imposibil sa te exprimi in mod liber si pe deplin.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Nastere : Cand visezi ca nasti sau altcineva naste visul are interpretare ca dai nastere unei noi idei sau unui proiect. Visul reprezinta, de asemenea, o noua atitudine, ... :

          Nava : Daca visezi o nava visul indica faptul ca explorezi aspecte legate de emotii si care sunt subconstiente. Starea si conditia navei indica starea emotionala. ...