Interpretare Vise cu Negru

 

   Negru are interpretare ca necunoscutul, inconstientul, pericol, mister, intuneric, moarte, doliu, respingere, ura sau rautate. Culoarea te invita sa te infiltrezi mai adanc in inconstient, in scopul de a obtine o mai buna intelegere de tine insuti. Culoarea inseamna, de asemenea, o lipsa de iubire si lipsa de sprijin. Intr-o nota mai pozitiva, negru reprezinta potentialul si posibilitatile. Este ca o tabula rasa. In cazul in care sentimentul din vis este unul de bucurie, atunci intunericul ar putea implica spiritualitate ascunsa si calitatile divine. Sa visezi in alb si negru are interpretare ca trebuie sa fii mai obiectiv in formularea deciziilor tale. Ai putea fi un pic prea neinduplecat in procesul de gandire si, astfel, necesitatea de a gasi un fel de echilibru intre doua puncte de vedere opuse. Ia in considerare punctele de vedere si opiniile altora. Alternativ, visele in negru si alb sunt un semn de depresie sau tristete. Este posibil sa simti ca nu exista suficient entuziasm in viata ta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Nisip : Daca visezi nisip, visul semnifica o schimbare in perspectiva sau o schimbare in atitudinea ta. Trebuie sa iei in considerare expresia familiara "trece ca ... :

          Noapte : A avea un vis care are loc pe timp de noapte reprezinta unele nereusite si obstacole majore in atingerea obiectivelor tale. Te confrunti cu o problema care ...