Interpretare Vise cu Nunta

 

   A vedea o nunta in vis are interpretare ca un nou inceput sau o tranzitie in viata ta actuala. O nunta reflecta problemele tale despre angajamente si independenta. Alternativ, visul unei nunti se refera la sentimente de amaraciune, durere sau moarte. Astfel de vise sunt de multe ori negative si evidentiaza unele anxietati sau frici. Cand visezi ca nunta nu merge bine sau se termina cu un dezastru, atunci se are interpretare ca trebuie sa abordezi unele negativitati cat mai repede posibil. Cand visezi ca participi la o nunta, ia in considerare modul in care te simti la nunta. Daca esti suparat sau trist, atunci inseamna ca nu esti multumit cu privire la starea actuala a vietii tale. Daca esti fericit, atunci primesti cu bratele deschise o noua schimbare in viata ta. Cand visezi ca te casatoresti din nou cu sotul sau sotia ta actuala reprezinta fericirea ta in casnicie. Acesta subliniaza angajamentul puternic unul fata de celalalt. Aceasta poate insemna, de asemenea, o noua faza in viata ta (cum ar fi parinte, casa noua, etc), in care intri. Cand visezi ca iti planifici nunta cu cineva pe care nu l-ai intalnit niciodata este o metafora simbolizand unirea intre partea ta masculina si feminina. Aceasta reprezinta o faza de tranzitie in care esti in cautarea unui fel de echilibru intre partea ta agresiva si partea emotionala. Visul poate indica, de asemenea, ca cele doua aspecte anterior contradictorii se contopesc intr-unul. Daca te casatoresti in viata reala si visezi la viitoarea ta nunta, atunci se evidentiaza stresul organizarii unei nunti. Conflictele legate de detalii de nunta, tensiunea cu familia si cu viitorii socri, frica de angajament si pierderea independentei, toate acestea pot provoca vise de anxietate. Cercetarile au aratat ca pana la 40% din mirese si miri au vise despre nunta lor si in care lucrurile merg perfect. Cand visezi ca Mos Craciun participa la nunta ta scoate in evidenta ocazia fericita.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Oameni : A vedea o nunta in vis are interpretare ca un nou inceput sau o tranzitie in viata ta actuala. O nunta reflecta problemele tale despre angajamente si independenta. ... :

          Oaspeti,Musafiri : A vedea o nunta in vis are interpretare ca un nou inceput sau o tranzitie in viata ta actuala. O nunta reflecta problemele tale despre angajamente si independenta. ...