Interpretare Vise cu Oameni

 

   A vedea oameni pe care ii cunosti in vis semnifica calitati si sentimente ale lor pe care doresti pentru tine. In cazul in care aceste persoane sunt din trecutul tau, atunci visul se refera la umbra ta si alte aspecte nerecunoscute de tine. Poate reprezenta o situatie din viata de veghe, care iti aduce sentimente similare din relatiile tale din trecut. A vedea oameni pe care nu-i cunosti in visul tau denota aspecte ascunse din tine pe care trebuie sa le confrunti sau sa le recunosti. Cand visezi ca oamenii stau in drumul tau sau iti blocheaza drumul se refera la cei din jurul tau care nu vor sa mergi inainte si sa reusesti in viata. Simti ca cineva din cercul tau social lucreaza impotriva ta. Alternativ, visul implica faptul ca esti protejat de un rau.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Oaspeti,Musafiri : A vedea un oaspete in visul tau inseamna noi provocari si interese in viata ta. Esti gata de aventura. Cand visezi ca esti oaspete denota o situatie sau ... :

          Obraz : A vedea obrajii tai in vis are interpretare ca angajamentul, intimitatea si apropierea. Acest lucru indica, de asemenea caracterul tau puternic si opiniile ...