Interpretare Vise cu Ocean

 

   A vedea un ocean in vis reprezinta starea ta emotiva si sentimentele tale. Acesta este un indicator al unei spiritualitati racorite, liniste si reinnoire. Alternativ, visul inseamna ca te simti imputernicit si nestingherit. Ai o atitudine pozitiva in viata si nu esti limitat de nimic. Daca navighezi peste ocean, atunci aceasta inseamna o nou gasita libertate si independenta. Arati mare curaj. In cazul in care oceanul este neprietenos, atunci visul reprezinta unele tulburari emotionale. Dai tot ce poti pentru a gestiona urcusurile si coborasurile din viata ta. Cand visezi ca saruti fundul oceanului implica faptul ca ai ajuns la un acord cu sentimentele tale.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Ochelari : Cand visezi ca porti ochelari de vedere si nu porti in realitate visul are interpretare ca ai nevoie de o imagine mai clara asupra unei situatii. Se poate ... :

          Ochi : Daca vezi proprii ochi in visul tau reprezinta iluminare, cunoastere, intelegere, constientizare si cunostinte intelectuale. Gandurile subconstiente pot veni ...