Interpretare Vise cu Oglinda

 

   A visa la propria reflectie in oglinda are interpretare ca reflectezi la ganduri despre sinele tau interior. Reflectia in oglinda este modul in care te percep sau cum vrei ca ceilalti sa te vada. Poate contemplezi la consolidarea si schimbarea unor aspecte ale caracterului tau. Cand visezi ca nu iti vezi reflectia in oglinda inseamna ca ti-ai pierdut propria identitate. Poate ca te-ai schimbat in beneficiul altora care nu stiu cine esti. Cand visezi ca te uiti printr-o oglinda cu doua sensuri indica faptul ca ajungi fata in fata cu un aspect interior sau lumesc. Ceea ce vezi este legat de personalitatea si subconstientul tau. A vedea imaginile prin intermediul oglinzii poate fi un mod sigur pentru tine sa iei in considerare si / sau sa confrunti materialul din subconstientul tau. Oglinzile are interpretare ca imaginatia si legatura dintre constient si subconstient. Daca esti urmarit printr-o oglinda cu doua sensuri, atunci se are interpretare ca te simti controlat si criticat. Alternativ, visul inseamna ca nu esti dispus sa-ti recunoasti emotiile tale subconstiente. A sparge o oglinda in vis are interpretare ca spargi o imagine veche a ta. Poate pui capat unui obicei vechi. Spargerea unei oglinzi este, de asemenea, un simbol vechi pentru sapte ani de ghinion. A vedea o oglinda crapata sau sparta in visul tau reprezinta o imagine de sine slaba sau distorsionata. Alternativ, inseamna ca ai pus capat la vechile tale obiceiuri si apucaturi. A vedea o oglinda incetosata in visul tau inseamna un concept neclar legat de cine esti si o confuzie in obiectivele tale de viata. Iti lipsesc claritatea si scopul in viata si iti pui intrebari de auto-identitate.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Operatie : Sa visezi te operezi are interpretare ca ai nevoie sa te eliberezi de ceva din tine sau sa tai ceva din viata ta. Poate ca trebuie sa-ti schimbi obiceiurile. Cand ... :

          Ora : Sa visezi despre ora curenta se refera la un pasaj de timp. Visul poate servi sa-ti reaminteasca de o intalnire, termen, sau aniversare. Ia in considerare ...