Interpretare Vise cu Oua

 

   Cand visezi ca mananci oua visul are interpretare ca fertilitatea, nasterea si potentialul creativ. Ceva nou este pe cale sa se intample. In cazul in care ouale sunt desfacute si amestecate, visul reprezinta angajamentul tau fata de un plan, proiect. Aceasta poate insemna, de asemenea, ca trebuie sa accepti consecintele actiunilor tale. Daca vezi oua in incubator in visul tau, atunci aceasta indica faptul ca esti pe cale sa iti atingi obiectivele, ideile tale devin realitate. Cand visezi ca gasesti un cuib plin cu oua visul semnifica unele castiguri financiare. Cu cat ouale sunt mai mari, cu atat si castigul poate fi mai semnificativ. Daca visezi oua crapate sau sparte visul reprezinta sentimente de vulnerabilitate sau o stare fragila in viata ta. Daca visezi oua in culori luminoase visul are interpretare ca celebrarea unui eveniment fericit. Daca visezi oua clocite semnifica pierderi. Este posibil sa fi permis ca unele situatii sa ia o intorsatura in rau. Pe de alta parte, visul iti spune ca ceva poate arata bine pe exterior, dar cum te duci mai adanc, gasesti ca nu este ceea ce pare a fi. Poate ceva este prea bun ca sa fie adevarat. Daca visezi icre visul reprezinta o idee care a aparut din subconstientul tau.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Ovare : A visa la ovarele tale semnifica dorinta ta pentru copiii sau preocuparea ta de a deveni gravida. Alternativ, visul are interpretare ca fertilitatea, cresterea ... :

          OZN : Daca visezi un OZN visul sugereaza dorintele tale de a-ti gasi scopul spiritual in viata. Alternativ, se indica faptul ca te simti strain de cei din jurul ...