Interpretare Vise cu Paianjen

 

   Daca visezi un paianjen visul indica faptul ca te simti ca un strain in unele situatii. Sau poate doresti sa pastrezi distanta si sa stai departe intr-o situatie tentanta. Paianjenul este de asemenea, un simbol al puterii feminine sau o figura pentru o mama aroganta in viata ta. Alternativ, un paianjen se refera la o forta puternica care sa te protejeze impotriva propriului comportament auto-distructiv. Daca omori un paianjen in vis, atunci visul are interpretare ca nenorocire si ghinion. A vedea un paianjen mort in visul tau inseamna ca ai depasit o ispita puternica feminina. Daca visezi un paianjen tesand o retea visul inseamna ca vei fi recompensat pentru o munca grea. Vei fi promovat la locul de munca sau recunoscut pentru realizarea unei sarcini dificile. Paianjenii sunt de asemenea, un simbol al creativitatii ca urmare a retelei complicate pe care o tes. Pe o nota negativa, paianjenii pot indica un sentiment de incurcatura sau ca esti prins intr-o relatie lipicioasa sau sufocanta. Visul sugereaza forta de prindere si de control. Simti ca cineva sau o situatie suge viata din tine. Alternativ, in cazul in care un paianjen tese o panza in visul tau, atunci visul ar putea fi o metafora pentru reteaua de comunicare la nivel mondial. Daca visezi un paianjen urcat pe un zid visul denota ca dorintele tale vor fi in curand realizate. Daca visezi oua de paianjen intr-o panza de paianjen visul are interpretare ca nu esti in masura sa iti recunosti pe deplin potentialul. Ceva te retine sa te exprimi. Cand visezi ca esti muscat de un paianjen visul reprezinta un conflict cu mama ta sau cu o figura dominanta feminina din viata ta. Visul poate fi o metafora pentru o mama devoratoare sau o putere feminina ce te poseda si te prinde in cursa. Poate ca te simti prins de o relatie. A manca un paianjen sau a visa ca un paianjen este in gura ta are interpretare ca controlul asupra unei situatii. Tu nu se temi de a domina intr-o relatie.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Palarie : A vedea sau a purta o palarie in vis indica faptul ca ascunzi un aspect al tau sau ca ascunzi ceva. Alternativ, reprezinta atitudinea ta sau diverse roluri ... :

          Pamant : Cand visezi ca te afli pe pamant reprezinta fundatia ta si sistemul tau de sprijin. De asemenea, este granita dintre constientul si subconstientul tau. Te-ai ...