Interpretare Vise cu Palarie

 

   A vedea sau a purta o palarie in vis indica faptul ca ascunzi un aspect al tau sau ca ascunzi ceva. Alternativ, reprezinta atitudinea ta sau diverse roluri si responsabilitati pe care le ai in viata de veghe. A visa ca porti diferite palarii are interpretare ca roluri diferite pe care le ai in viata de veghe. Poate ca te simti suprasolicitat de responsabilitatile de zi cu zi. Cand visezi ca schimbi palarii reprezinta opiniile si gandurile schimbate. A visa ca porti un joben denota aspiratiile tale catre adunarea unei averi. Este, de asemenea, un simbol al elegantei masculine si de formalitate. Daca palaria iti cade de pe cap, atunci se sugereaza o temere ca-ti vei pierde statutul tau si vei fi deposedat de autoritatea ta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Pamant : Cand visezi ca te afli pe pamant reprezinta fundatia ta si sistemul tau de sprijin. De asemenea, este granita dintre constientul si subconstientul tau. Te-ai ... :

          Pantofi : In general, daca visezi pantofi visul indica abordarea ta de viata. A purta pantofi in vis are interpretare ca esti bine ancorat sau cu picioarele pe pamant. ...