Interpretare Vise cu Pamant

 

   Cand visezi ca te afli pe pamant reprezinta fundatia ta si sistemul tau de sprijin. De asemenea, este granita dintre constientul si subconstientul tau. Te-ai putea apropia in confruntarea si recunoasterea cu gandurile tale subconstiente. Daca observi pamantul in visul tau aceasta indica faptul ca trebuie sa fii cu picioarele pe pamant, sa fii realist. Poate ca sentimentul de stabilitate si securitate lipsesc. Poti lua in considerare consistenta pamantului pentru semnificatii suplimentare cu privire la modul in care te simti. In cazul in care pamantul se deschide sau se separa, atunci visul reprezinta un proiect sau o relatie de care ti-e teama. A vedea planeta Pamant in visul tau inseamna plinatate si constiinta globala. Esti interconectat cu lumea. Daca visezi miezul Pamantului aceasta are interpretare ca furie suprimata. Esti prins intr-o multime de emotii negative.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Pantofi : In general, daca visezi pantofi visul indica abordarea ta de viata. A purta pantofi in vis are interpretare ca esti bine ancorat sau cu picioarele pe pamant. ... :

          Panza : A vedea o panza in visul tau are interpretare ca potential si posibilitati, mai ales in cazul in care panza este alba. Ia in considerare semnificatia a ceea ...