Interpretare Vise cu Pantofi

 

   In general, daca visezi pantofi visul indica abordarea ta de viata. A purta pantofi in vis are interpretare ca esti bine ancorat sau cu picioarele pe pamant. De asemenea, reprezinta convingerile tale despre credinta. Daca schimbi pantofii, visul se refera la schimbare de roluri. Accepti o noua abordare a vietii. Daca ai uitat pantofii, visul are interpretare ca lasi in urma inhibitiile tale. Refuzi sa te conformezi unor idei sau atitudini. Daca visezi pantofi vechi si uzati visul indica faptul ca vei avea succes prin munca grea si sarguinta. Ai ajuns la un acord cu privire la cine esti. Daca visezi pantofi noi visul are interpretare ca esti increzator in succesul tau. Alternativ, ai putea fi pe o cale care este familiara pentru tine. Daca gasesti pantofi visul are interpretare ca ai recapatat un punct de sprijin in viata. Te-ai intors pe calea cea dreapta din nou. Cand visezi ca porti pantofi nepotriviti pentru ocazie sau pentru o activitate curenta inseamna ca progresele pe calea vietii vor fi lungi, grele si laborioase. Visul poate indica, de asemenea, ca te indreapti in directia gresita. Poate ca ai nevoie sa-ti reevaluezi obiectivele. Cand visezi ca pantofii nu se potrivesc sau ca te strang si te ranesc, atunci inseamna ca pui sub semnul intrebarii obiectivele tale. Pui la indoiala directia pe care ai luat-o. Cand visezi ca nu porti pantofi visul indica faptul ca stima pentru tine insuti este scazuta si ca ai o lipsa de incredere in tine. Ai de-a face cu probleme legate de auto-identitate. Visul reprezinta, de asemenea, saracia, lipsa de mobilitate sau neintelegere. Alternativ, sa visezi ca nu porti pantofi reprezinta o atitudine jucausa si relaxata fara griji. Ai o acceptare ferma si o buna intelegere a unei situatii. Cand visezi ca ai pierdut pantofii, inseamna ca esti in cautarea identitatii tale si vrei sa te regasesti. Daca visezi pantofi pentru copii visul are interpretare ca puritate, inocenta, vulnerabilitate, sensibilitate si dorinta de iubire. Daca ai planificat sa ai sau ai deja un copil, atunci visul are interpretare ca copilul te-a pedepsit sau te va pedepsi. La urma urmei, cu un copil stai la domiciliu majoritatea timpului si nu poti sa mergi afara la fel de mult.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Panza : A vedea o panza in visul tau are interpretare ca potential si posibilitati, mai ales in cazul in care panza este alba. Ia in considerare semnificatia a ceea ... :

          Papadie : A vedea papadii in vis reprezinta un cadru placut si vesel. Esti multumit cu locul in care te afli in momentul acesta in viata. Alternativ, visul urmareste ...