Interpretare Vise cu Pasare

 

   A vedea pasari in visul tau are interpretare ca obiectivele tale, aspiratiile si sperantele. A visa la ciripit de pasari si / sau pasari care zboara, reprezinta bucurie, armonie, extaz, echilibru si dragoste. Aceasta denota o perspectiva insorita in viata. Ai parte de libertate spirituala si eliberare psihologica. Este ca si cum o greutate a fost ridicata de pe umerii tai. A visa la pasari moarte sau pe moarte indica dezamagiri. Te vei ingrijora in privinta unor probleme care te cicalesc. A visa pasari care ataca inseamna ca esti tras in prea multe directii. Esti in conflict cu spiritualitatea ta. In cazul in care pasarile incearca sa patrunda in casa, atunci aceasta implica faptul ca nu iti urmezi calea dorita in viata. Altii se amesteca in viata ta si interfereaza cu calea pe care ai stabilit-o pentru vieta ta. A vedea oua de pasare in visul tau are interpretare ca bani. A vedea pasari care clocesc in visul tau are interpretare ca succes intarziat. A vedea un cuib de pasari in visul tau are interpretare ca independenta, refugiu si securitate. Ai nevoie de o plasa de siguranta. Alternativ, acesta poate insemna o activitate prospera, noi oportunitati, si avere.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Pasiune : Cand visezi ca ai o pasiune pentru cineva este o reflectare literala a atractiei si fascinatiei tale pentru acea persoana. A o vedea pe aceasta persoana in ... :

          Paste : A visa despre sarbatoarea Pastilor are interpretare ca cele mai grele probleme ale tale sunt depasite. Treburile vor merge bine pentru tine dupa o perioada ...