Interpretare Vise cu Pasiune

 

   Cand visezi ca ai o pasiune pentru cineva este o reflectare literala a atractiei si fascinatiei tale pentru acea persoana. A o vedea pe aceasta persoana in visul tau reprezinta pasiunea ta curenta pentru el/ea. Daca te gandesti la aceasta persoana in timpul zilei, atunci nu este surprinzator faptul ca imaginea sa apare in visul tau in timpul noptii. Daca visezi in mod frecvent persoana pe care o placi, de care te-ai indragostit sau daca visezi ca ea iti raspunde inapoi, atunci visul tau s-ar putea sa iti spuna ca este timpul sa iti impartasesti sentimentele, mai ales daca visezi de bine despre aceasta persoana. Doar lucruri bune se pot intampla daca te marturisesti persoanei de care esti indragostit. Chiar daca el/ea nu e interesat/a, cel putin poti sa treci mai departe si sa incetezi sa-i aloci timp inutil. Cand visezi ca cineva s-a indragostit de tine, atunci acest lucru reprezinta propriul sentiment de demnitate si respect. A visa despre o fosta iubire face referire la o anumita perioada in viata ta si ceea ce simteai atunci. Poate ca o relatie din viata de veghe se repeta dupa acelasi model. Cand visezi ca persoana de care te-ai indragostit te respinge sau e impotriva ta reprezinta sentimentele de nesiguranta si anxietate. Ideea de a nu sti ce simte pentru tine aceasta persoana te innebuneste. Presupunand ca el sau ea te respinge, inainte de a stii de fapt ce simte pentru tine, te salveaza si nu te lasa sa fii ranit. Pentru ca ti-e frica sa afli ce simte aceasta persoana cu adevarat pentru tine, s-ar putea sa fie mai usor sa treci peste daca te gandesti ca sentimentele nu sunt reciproce.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Paste : A visa despre sarbatoarea Pastilor are interpretare ca cele mai grele probleme ale tale sunt depasite. Treburile vor merge bine pentru tine dupa o perioada ... :

          Pat : Sa-ti vezi patul in vis reprezinta sinele intim si descoperirea sexualitatii tale. Daca dormi in propriul pat, atunci denota securitatea si restaurarea ta ...