Interpretare Vise cu Pat

 

   Sa-ti vezi patul in vis reprezinta sinele intim si descoperirea sexualitatii tale. Daca dormi in propriul pat, atunci denota securitatea si restaurarea ta mentala. Ai putea fi in cautarea fericirii tale interne, a pacii sau unei anumite forme de evadare. Daca te trezesti intr-un pat diferit si / sau necunoscut, atunci visul reprezinta consecintele deciziilor care le-ai facut. Ia in considerare starea patului. In cazul in care patul este facut, atunci are interpretare ca securitate. In cazul in care patul este nefacut, atunci visul indica faptul ca anumite secrete vor fi in curand expuse sau descoperite. Sau faptul ca esti neglijent in comportamentul tau sexual. A visa ca esti in cautarea unui pat are interpretare ca ai dificultati recunoscandu-ti sinele tau intim. Te-ai putea simti inhibat in exprimarea sexualitatii tale. Alternativ, aceasta poate insemna ca esti in cautarea securitatii domestice si a fericirii. Sau pur si simplu ai nevoie de mai mult somn. Cand visezi ca plutesti sau ca te ridici in aer din pat are interpretare ca te simti neputincios si deconectat de cei din jurul tau. Ideile tale pot aliena oamenii. Poate ar fi necesar sa iti domolesti putin personalitatea ta prea puternica.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Patine : Cand visezi ca esti pe patine cu rotile visul implica faptul ca progresezi spre obiectivele tale intr-un ritm constant si pe indelete. Daca esti nesigur pe ... :

          Paznic : A vedea un paznic armat in vis reprezinta gandirea rationala. Esti precaut si practic. A vedea un paznic de inchisoare in visul tau are interpretare ca ...