Interpretare Vise cu Peisaj

 

   Daca visezi diferite peisaje, visul spune unde te afli in viata ta sau in relatiile tale. Cum te vezi pe tine in raport cu restul lumii si pe cei din jurul tau? Ia in considerare ceea ce se intampla in peisaj si fa o paralela cu propria ta viata reala. In special, un peisaj sterp sau uscat descrie nemultumirea in dragoste. Potrivit lui Freud, peisajul in vis are interpretare ca corpul uman. Un peisaj cu contururi blande are interpretare ca trupul feminin, in timp ce un peisaj stancos reprezinta corpul masculin. De asemenea, ia in considerare sentimentele pe care peisajul ti le provoaca. Daca visezi schimbari de peisaje, visul indica tranzitii psihologice sau progrese emotionale. Visul reprezinta diferitele etape din viata ta. Alternativ, acesta poate sa ofere diferite puncte de vedere in cautarea aceleiasi idei sau situatii. Ceva poate sa alunece departe de intelegerea ta. Uita-te la simbolismul elementelor cheie din peisaj.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Peluza : Daca visezi un gazon verde, visul reprezinta speranta, placerea si bunastarea. Detii controlul si faci progrese constante si sigure. In cazul in care gazonul ... :

          Pene : Sa visezi o pana plutind in aer semnifica o viata de tihna, confort, caldura si de castiguri financiare. Poate descrie lejeritatea ta si bucuria de viata. ...