Interpretare Vise cu Pene

 

   Sa visezi o pana plutind in aer semnifica o viata de tihna, confort, caldura si de castiguri financiare. Poate descrie lejeritatea ta si bucuria de viata. Alternativ, o pana poate reprezenta confuzie, furie, si pierderea de demnitate. A vedea o pana in vis are interpretare ca caldura. Iti exprimi partea ta domoala si dorinta de a fi mai apropiat de cineva. Daca pana este uda, atunci indica un regres temporar. In particular, a vedea pene de pui in vis semnifica deranjuri minore. Pene de vultur reprezinta realizarea scopurilor si a aspiratiilor tale. A vedea pene de paun, strut, sau orice alte pene ornamentale, denota avansarea pe scara sociala. Vei intalni mult succes in viitor. A vedea pene de bufnita, inseamna ca ai nevoie sa-ti impartasesti cunostintele si intelepciunea cu altii. Cand visezi ca vinzi sau cumperi pene are interpretare ca sobrietate si simt econom.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Pepeni : A vedea sau a manca un pepene galben in vis indica faptul ca trebuie sa te relaxezi si sa o iei mai usor. Alternativ, visul semnifica fertilitate, senzualitate, ... :

          Perchezitie : Cand visezi ca esti perchezitionat are interpretare ca te simti vulnerabil emotional. Ai lasat garda jos. Alternativ, visul inseamna ca simti un fel de vinovatie ...