Interpretare Vise cu Perete

 

   A vedea un perete in visul tau inseamna limitari. obstacole si bariere. Exista o bariera care-ti obstructioneaza progresul. Alternativ, zidul indica faptul ca esti prea obisnuit cu vechile tale obiceiuri si modul de gandire. Te simti blocat. Cand visezi ca e sange pe pereti, atunci acesta este un avertisment. Exista o situatie pe care trebuie sa o confrunti. Nu o mai poti evita. Cand visezi ca sari peste un zid are interpretare ca esti in stare sa te confrunti cu obstacole dificile si treci pe langa eventualele bariere cu succes si usurinta. Cand visezi ca demolezi sau spargi un zid indica faptul ca sunt spargi barierele si iti depasesti limitarile. Aceasta inseamna, de asemenea, ca iti doresti o oarecare libertate si independenta. Daca vezi un perete daramandu-se, atunci se are interpretare ca te-ai ridicat deasupra problemelor tale si ai depasit barierele din calea ta. Cand visezi ca construiesti un zid se refera la o relatie proasta sau traume din copilarie. Incerci sa-i mentii pe altii la distanta de frica de a fi ranit din nou. Alternativ, visul are interpretare ca ti-ai acceptat limitele tale. Cand visezi ca te ascunzi in spatele unui zid are interpretare ca ti-e rusine in recunoasterea conexiunilor. Cand visezi ca esti aruncat sau impuscat printr-un zid inseamna ca trebuie literalmente sa darami acele ziduri pe care le-ai ridicat in jurul tau. Trebuie sa te aventurezi afara si sa explorezi. Cand visezi ca o casa nu are pereti reprezinta o lipsa de intimitate. Simti ca toata lumea se uita peste umarul tau sau in treburile tale.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Pericol : Cand visezi ca esti in pericol are interpretare ca trebuie sa fii mai prudent in unele aspect al vietii tale. Alternativ, negativitatea si atitudinea pesimista ... :

          Permis : A-ti vedea permisul de conducere in vis are interpretare ca te confrunti cu o criza de identitate. A pierde permisul de conducere in vis indica faptul ...