Interpretare Vise cu Pesti

 

   A vedea un peste inotand in visul tau inseamna perspective din subconstientul tau. Astfel, a prinde un peste reprezinta descoperiri din subconstient care au fost aduse la suprafata. Alternativ, un peste care inoata in vis poate simboliza conceptie. Unele femei viseaza pesti inotand atunci cand raman gravide. Pestele este, de asemenea, un simbol antic al crestinismului si al convingerilor crestine. Ia in considerare de asemenea zicale care contin cuvantul peste: "ca un peste pe uscat", sau altele. Aceasta poate implica, de asemenea, o situatie alunecoasa sau evaziva. Poate ca visul tau ar putea sa-ti spuna ca "exista o multime de alti pesti in mare", cu privire la unele problema de relationare. Cand visezi ca mananci peste are interpretare ca convingerile tale, spiritualitate, noroc, energie si hrana. Acesta este hrana pentru suflet. A vis ca gatesti un peste indica faptul ca incorporezi noile realizari cu sentimentele si cunostintele tale spirituale. Cand visezi ca cureti un peste are interpretare ca iti modifici modul in care te exprimi emotional intr-un mod care este mai prezentabil pentru altii. Te cenzurezi pe tine insuti si nu te exprimi cum te simti cu adevarat. A vedea oase de peste in visul tau se refera la perspectivele, gandurile sau punctele de vedere vechi care au fost aduse la lumina. Ai procesat aceste idei si ai dobandit o cunoastere mai buna datorita lor. Cand visezi ca un peste mic ataca un peste mai mare implica faptul ca nu ar trebui sa subestimezi capacitatea cuiva din cauza dimensiunii lor. Ia in considerare daca tii cu pestele mic sau cu pestele mare, pentru mai multa semnificatie a visului tau.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Pian : Cand visezi ca canti la pian indica o cautare pentru armonie in viata ta. Ia in considerare locul in care este pianul plasat pentru un indiciu cu privire ... :

          Piata : A visezi ca esti la piata reprezinta o nevoie emotionala sau fizica care in prezent iti lipseste in viata ta. Este posibil sa ai nevoie de hrana sufleteasca ...