Interpretare Vise cu Pian

 

   Cand visezi ca canti la pian indica o cautare pentru armonie in viata ta. Ia in considerare locul in care este pianul plasat pentru un indiciu cu privire la ce aspect al vietii tale are nevoie de conformitate. In cazul in care nu vine nici un sunet din pian, atunci aceasta implica o lipsa de incredere. Nu esti sigur de cum sa te exprimi si cum sa-ti exprimi convingerile tale. Cand visezi ca auzi sunetul unui pian sugereaza armonie in viata ta. Esti multumit de modul in care viata ta se desfasoara. Cand visezi ca pianul trebuie sa fie reglat indica unele aspecte din viata ta care sunt in dezacord. Ai nevoie sa-ti dedici mai mult timp pentru o relatie, cerinte de familie, proiecte sau alte situatii.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Piata : A visezi ca esti la piata reprezinta o nevoie emotionala sau fizica care in prezent iti lipseste in viata ta. Este posibil sa ai nevoie de hrana sufleteasca ... :

          Picior,Picioare : A-ti vedea propriile picioare in vis are interpretare ca fundatia ta, stabilitate si sentiment de intelegere. Aceasta semnifica nevoia ta de a fi mai practic ...