Interpretare Vise cu Piele

 

   A-ti vedea pielea in vis reprezinta un sentiment sporit de vitalitate si sensibilitate la atingere. Ea are interpretare ca pornirile sexuale si dorintele fizice. Cand visezi ca porti haine din piele, visul reprezinta tenacitate si robustete. Visul poate sugera felul tau nesimtitor. Sau poate cauti protectie de la elemente. Alternativ, visul se refera la natura ta instinctuala si animalica. Poate avea, de asemenea, conotatii sexuale. A visa propria piele reprezinta protectie sau scut de sine. Visul serveste ca o limita fizica si cat de aproape lasi pe altii sa ajunga la tine. Alternativ, propria piele indica faptul ca esti prea superficial. Cand visezi ca pielea este acoperita cu eruptii cutanate sau alte deformari ale pielii inseamna teama de a te confrunta cu o realitate dura. Ti-e frica sa nu faci o impresie proasta. Visul poate fi, de asemenea, un joc de cuvinte pe care le face o decizie dura. Cand visezi ca propria piele a fost arsa, visul inseamna ca esti dispus sa lasi garda jos. Linia de aparare a fost compromisa. Acest vis poate fi, de asemenea, o metafora care spune "te poti arde" sau sa fii umilit de o persoana sau intro situatie. Cand visezi ca pielea ta este portocalie inseamna dragostea de sine. Esti multumit cu cine esti. Cand visezi ca pielea ta are o culoare diferita visul sugereaza faptul ca nu esti sincer cu tine insuti. Uita-te la culoarea specifica pentru o semnificatie suplimentara. Daca pielea ta este mai inchisa decat culoarea adevarata a pielii, atunci aceasta poate insemna ca incerci sa te ascunzi sau sa te amesteci in decor. Daca este mai luminoasa decat pielea adevarata, atunci visul are interpretare ca teama. Alternativ, acesta poate fi un semn de boala. Poate un apel la medic ar fi in ordine.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Piept : A-ti vedea pieptul in visul tau inseamna incredere, cucerire si vitalitate. Alternativ, reprezinta sentimentul de a fi coplesit si de a fi confruntat cu ceva ... :

          Pieptene : Cand visezi ca iti piepteni parul sugereaza nevoia ta de a organiza si sorta gandurile tale. Ai nevoie sa cauti anumite aspecte care nu sunt clare intr-o ...