Interpretare Vise cu Piercing

 

   Cand visezi ca iti faci un piercing in limba sau buze se refera la regretul pentru unele remarci intepatoare si cuvinte jignitoare pe care le-ai spus. Cand visezi ca tu sau cineva isi face un piercing in spranceana ar putea fi atrage atentia la ceva deranjant sau semnificativ pe care l-ai vazut. Poate ca ai vazut ceva ce nu ar trebuit sa vezi. Cand visezi ca tu sau cineva are un piercing in buric denota o conexiune profunda cu mama ta. Poate ca visul iti spune sa te reconectezi cu mama ta. Sau ca trebuie sa fii mai in ton cu instinctele materne. Cand visezi ca iti perforezi urechile reprezinta unele remarci sau insulte intepatoare. Cand visezi ca tu sau cineva are un piercing in nas implica faptul ca trebuie sa acorzi mai multa atentie la unele probleme. Concentreaza-te! Mai putin simbolic, visele in care-ti faci un piercing pot fi doar dorinta sau anxietatea din viata de veghe de a-ti face un piercing.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Pierdere : Cand visezi ca ai pierdut ceva, visul indica faptul ca este posibil sa fi pierdut intr-adevar ceva ce nu ai realizat inca. Visul poate fi, de asemenea, un ... :

          Pierdut : Cand visezi ca esti pierdut, visul are interpretare ca ai pierdut directia in viata sau ai pierdut din vedere obiectivele. Te simti ingrijorat si nesigur ...